header banner
Default

Alt Karın Yağlarını Eriten En İyi Teknikler Burada


Table of Contents

    Spor ve egzersiz yapmaya başladınız ancak yine de fazla yağlarınızdan kurtulamıyorsanız muhtemelen yanlış bölgeye yanlış egzersizleri uyguluyorsunuzdur. İşte genellikle şikayet edilen alt karın yağları için en iyi alt karın eritme hareketleri…

    Alt Karın Yağları Nasıl Erir İşte, En İyi Alt Karın Eritme Hareketleri

    BACAK KALDIRMA HAREKETİ

    Kollarınız yanlarınızda olacak şekilde bir mindere sırt üstü yatın, sonra bacaklarınızı birlikte yerden yaklaşık on santim yukarı kaldırın. Onları orada, kaldırılmış halde, 30 saniye veya mümkün olduğu kadar uzun süre bırakın, ardından yavaşça yere geri indirin. Tekrar edin, böylece üçlü bir set yapmış olursunuz. Ancak bu, alt karın yağları için en iyi egzersizlerden biridir.

    Alt Karın Yağları Nasıl Erir İşte, En İyi Alt Karın Eritme Hareketleri

    PLANK

    İşte karın yağları için en iyi egzersizlerden biri daha geliyor: Plank! Kollarınız önünüzde, karnınızın üzerine yatın, sonra vücudunuzu düz bir çizgide tutarak dirsekleriniz ve ayak parmaklarınız üzerinde yukarı kaldırın. Bu pozisyonu iki dakika veya mümkün olduğunca uzun tutun. Kulağa pek hoş gelmiyor ama inanın, ilk dakikanın sonunda yaprak gibi titriyor olacaksınız!

    Alt Karın Yağları Nasıl Erir İşte, En İyi Alt Karın Eritme Hareketleri

    ŞINAV

    Doğru yapıldığında şınav dünyanın en mükemmel egzersizidir. Kollarınızı, sırtınızı, karın bölgenizi, alt karın kaslarınızı, göğsünüzü ve bacaklarınızı tek bir sıvı yukarı ve aşağı hareketiyle çalıştırabilir. Düzgün yapılmış yirmi beş şınavdan oluşan üç set hedefleyin ve daha sıkı alt karın kaslarının ve diğer her şeyin tadını çıkarın!

    Alt Karın Yağları Nasıl Erir İşte, En İyi Alt Karın Eritme Hareketleri

    OTURARAK BACAK KALDIRMA

    Çoğu spor salonunda özellikle bunun için bir ekipman bulunur ve sizin de mutlaka varsa onu kullanın. Bu egzersiz için; kollarınızı bükerek makinenin içinde durun, sonra işi yapmak için karın kaslarınızı kullanarak bacaklarınızı önünüze kaldırıyorsunuz. Zor olsa da 12'li 3 set yapın. Nasıl terlediğinizi fark edeceksiniz.

    Alt Karın Yağları Nasıl Erir İşte, En İyi Alt Karın Eritme Hareketleri

    YEL DEĞİRMENİ HAREKETİ

    İşte eğlenceli bir hareket daha… Alt karın kasları için diğer en iyi egzersizlerden daha zor değildi . Ayaklarınız omuz genişliğinde açın, elleriniz kalçalarınızda durun. Şimdi bükün, böylece sağ parmaklarınız sol ayak parmaklarınızı şekilde bükün, ayağa kalkın, sonra yine bükün, böylece sol parmaklarınız sağ ayak parmaklarınıza dokunacaksınız. 20-25'lik üç set yapana kadar tekrarlayın.

    Sources


    Article information

    Author: Randy Lowery

    Last Updated: 1704433803

    Views: 1084

    Rating: 3.6 / 5 (33 voted)

    Reviews: 91% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Randy Lowery

    Birthday: 1925-11-30

    Address: 5895 Kimberly Mews Apt. 344, West Ashleyburgh, NC 16138

    Phone: +4675671626568815

    Job: Mechanical Engineer

    Hobby: Mountain Climbing, Chocolate Making, Beekeeping, Singing, Playing Guitar, Calligraphy, Horseback Riding

    Introduction: My name is Randy Lowery, I am a unguarded, resolute, enterprising, apt, vibrant, exquisite, irreplaceable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.