header banner
Default

Chiliz token yakmaya başladıktan sonra taraftar tokenleri %40 arttı


Dünyanın dört bir yanındaki yatırımcılar, piyasanın çalkantılı olduğu dönemlerde favori sporcuları ve takımlarına yatırım yapma ve dünyanın sıkıntılarından bir anlığına da olsa uzaklaşmayı tercih ediyor.

Piyasadaki fiyat oynaklığı devam ederken ve kripto para fiyatları düşmeyi sürdürürken spor severler, birden fazla taraftar tokeninin düşüş trendini sonlandırıp 18 Mayıs tarihinde yüzde 40’tan fazla yükseliş elde etmesiyle sevince boğuldu.

fbed5dd8-a8b1-45b6-b37d-c35421b11358

24 saat içinde değeri en fazla değişen ilk 7 token. Kaynak: Cointelegraph Markets Pro

Paris Saint-Germain (PSG), Juventus (JUV), FC Barcelona (BAR) ve daha birçok taraftar tokeni, 18 Mayıs'ta fiyat listelerinin zirvesine yerleşti.

Chiliz testnet ikinci aşamaya geçti

VIDEO: Chiliz Borsası Kullanım Rehberi . Taraftar Tokenleri Yatırma Çekme BAR GAL Binance
Coin Muhendisi

Taraftar tokenlerine ivme kazandıran faktörlerin başında, blockchain tabanlı spor eğlence platformu olan Socios'u işleten Chiliz protokolündeki yeni gelişmeler geliyor.

17 Mayıs'ta Chiliz, mainnet’inin daha geniş ölçekte çalışmasını sağlayacak Scoville testnet’in ikinci aşaması olan Jalapeno'nun başladığını açıkladı.

— Chiliz ($CHZ) - Powering Socios.com ⚡ (@Chiliz) May 17, 2022

İkinci aşamada test edilecek yeni özellikler arasında, token sahiplerinin anketlere ve protokoldeki yönetişim oylamalarına katılmalarına olanak tanıyan, merkeziyetsiz borsa ve taraftar token test anketleri sağlayacak olan PepperSwap'ın piyasaya sürülmesi geliyor.

Nihayetinde, kullanıcılar belirli taraftar token topluluğu ile etkileşime girebilecek ve başlangıçta birçok yatırımcının istediği özelliklerden biri olan taraftar token anketleri aracılığıyla o kulüpte görmek istedikleri gelişmelere oy verebilecekler.

Bir borsa daha taraftar token listeledi

VIDEO: Chiliz Taraftar Tokeni Nedir? CHZ Coin inceleme Temel & Teknik Analiz
Crypto Kemal

BitPanda üzerinde listelenme haberi, 18 Mayıs'ta taraftar tokenlerinin ralli yapmasını sağlayan bir başka faktördü.

Say bonjour to one of our latest #CryptoWednesday listings: $PSG, the native token of @PSG_inside + @socios that gives fans the power to vote on club decisions and access VIP events. pic.twitter.com/ISko87ZKt3

— Bitpanda (@bitpanda) May 18, 2022

BitPanda'nın 18 Mayıs tarihli Twitter gönderisinde, en az yedi taraftar tokeninin listelendiği açıklandı.

Token yakımıyla arzı azaltıldı

VIDEO: Chiliz net Kullanım Socios Taraftar Coin İşlemleri
Para Mühendisi

Taraftar token fiyatlarına güç veren bir diğer faktör de, kulüpler arasındaki canlı maçların sonuçlarına dayalı olarak taraftar tokenlerinin dolaşımdaki arzının bir kısmını yakan Chiliz Head2Head yakım yarışması.

— Chiliz ($CHZ) - Powering Socios.com ⚡ (@Chiliz) May 11, 2022

Head2Head yakım mekanizması, talebin yüksek kalması durumunda fiyatta artış sağlayacak olan dolaşımdaki token arzını azaltmaya yardımcı olacak bir yöntem.

Ayrıca, daha iyi performans gösteren ekiplerin token arzının daha fazlasının yanmasıyla, takımın performansının token arzına yansıdığı görülebilecek. Head2Head yakma işleminin etkili olduğu kanıtlanırsa, dolaşımdaki arzın azalmasıyla potansiyel olarak belirli ekiplerin tokenlerinin değeri artabilir.

Burada ifade edilen görüş ve yorumlar yalnızca yazara aittir. Cointelegraph'ın görüşlerini yansıtmayabilir. Her yatırım ve alım satım işlemi risk içerir. Karar verirken kendi araştırmanızı yapmalısınız.

Sources


Article information

Author: Joseph Warren

Last Updated: 1698276122

Views: 1167

Rating: 3.8 / 5 (74 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Joseph Warren

Birthday: 1997-05-15

Address: 745 Mason Summit Apt. 044, Adkinston, NE 36742

Phone: +4089473718002656

Job: Mechanical Engineer

Hobby: Tea Brewing, Snowboarding, Card Games, Fencing, Crochet, Amateur Radio, Cooking

Introduction: My name is Joseph Warren, I am a rare, enterprising, risk-taking, unguarded, artistic, unwavering, rich person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.