header banner
Default

Test af Fisker Ocean: En dansk ejer giver sin anmeldelse


Selvom den meget omtalte elektriske SUV Fisker Ocean er leveret til de første kunder i både Danmark og Californien, har ingen medier endnu haft mulighed for at teste bilen. Heldigvis har en af de første danske ejere valgt, at dele hans første indtryk og anmeldelse af Fisker Ocean.

Se også: Se varianter og specifikationer på Fisker Ocean

Design, byggekvalitet og kørekomfort imponerer

Den danske ejer af Fisker Ocean, Daniel Simonsen, har lagt to videoer op på Youtube, hvor han deler sine oplevelser med den nye elbil. Det er tydeligt, at han indtil videre er imponeret.

I den første video snakker Daniel meget positivt om byggekvaliteten og kvaliteten på materialerne, som er langt bedre end den bil, han kommer fra (Tesla Model Y Performance). Dog byder Tesla’en på en del mere bagageplads.

I den anden video er vi med ude at køre i Fisker Ocean, hvor vi får et nærmere kig på førerdisplay, infotainmentskærm og funktioner som adaptiv fartpilot, streaming og styring af lyd i bilen.

Daniel virker her meget imponeret over kørekomforten, hvor den specielt i køreindstillingen “Earth” er meget komfortabel og håndterer vejbump og ujævnheder i vejen rigtig godt – og langt bedre end Model Y.

I videoen afprøves også Boost-funktionen, der frigiver alle 550 hestekræfter og giver en 0-100 km/t tid på 3,9 sekunder.

Se også: Test af elbiler

Du kan se den nyeste video øverst i artiklen og den anden nedenfor.

Fisker skal arbejde på softwaren

Generelt bliver der i de to videoer snakket meget positivt om Fisker Ocean, som han indtil videre virker meget tilfreds med. Det tyder dog på, at Fisker skal arbejde på at forbedre softwaren.

Daniel vurderer, at softwaren i Tesla er både hurtigere og mere poleret. Det er tydeligt at se i den første video, hvor hastigheden i infotainmentsystemet ikke ser tilfredsstillende ud og man ser en del hakken i grafikken. Derudover ser softwaren flot og brugervenlig ud.

OBS: Vi ser meget frem til at teste Fisker Ocean. Mens vi venter på en testbil fra Fisker, så må du gerne give en tur, Daniel?

Se også: Den bedste elbilforsikring?

Sources


Article information

Author: Jonathan Miller

Last Updated: 1699543082

Views: 832

Rating: 4.6 / 5 (104 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jonathan Miller

Birthday: 1988-10-13

Address: PSC 1090, Box 3871, APO AE 10457

Phone: +4417938717805805

Job: Air Traffic Controller

Hobby: Coffee Roasting, Painting, Role-Playing Games, Stamp Collecting, Board Games, Sculpting, Robotics

Introduction: My name is Jonathan Miller, I am a lively, striking, accomplished, forthright, treasured, tenacious, resolute person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.