header banner
Default

Trezor heeft een nieuwe back-up en hardware wallet uitgebracht


Table of Contents

Bedrijf Satoshi Labs van de Trezor Hardware wallets heeft twee nieuwe producten gelanceerd: Trezor Safe 3 en Trezor Metal.

Nieuwe wallets

VIDEO: How to backup your bitcoin hardware wallet
Trezor

De Trezor Safe 3 is de derde generatie van de welbekende serie aan hardware wallet. Het heeft een groter touchscreen, een snellere processor, een USB-C-poort en een opnieuw ontworpen interface. In tegenstelling tot de vorige Trezor T-wallet wél weer fysieke knoppen (in plaats van enkel touchscreen knoppen).

Trezor Safe 3 introduceert ook een nieuwe feature genaamd WalletGuard, waarmee gebruikers hun apparaat kunnen vergrendelen met een pincode of wachtwoord. Daarnaast kun je gewoon op afstand je wallet recoveren in geval van verlies of diefstal.

Ten tweede lanceert het bedrijf ook de Trezor Metal. Dit is een metalen product dat je kunt gebruiken om een back-up van je seed phrase mee te bewaren.

Trezor Metal is gemaakt van roestvrij staal en heeft een lasergegraveerde QR-code. Deze kun je dan in de Trezor-app scannen om de wallet terug te halen. Trezor Metal is compatibel met de Trezor Safe 3 en de Trezor One.

De nieuwe producten zijn vooralsnog alleen als pre-order beschikbaar in haar eigen online winkel. Ze worden naar verwachting in november 2023 verzonden.

De Trezor Safe 3 kost $199 en Trezor Metal kost $149.

In april 2023 kondigde Trezor ook al een samenwerking aan met Wasabi om CoinJoins in hun wallet te integreren. Met CoinJoins kun je je UTXO's met die van andere mensen mixen waardoor de transactiegeschiedenis en het saldi moeilijker te achterhalen is voor een buitenstaander.

Lees ook

Sources


Article information

Author: Jeffrey Stephens

Last Updated: 1698087604

Views: 955

Rating: 3.6 / 5 (103 voted)

Reviews: 97% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jeffrey Stephens

Birthday: 1977-07-23

Address: 482 Daniel Villages, Natashaton, VA 28288

Phone: +4125036497815258

Job: Article Writer

Hobby: Survival Skills, Reading, Horseback Riding, Orienteering, Raspberry Pi, Painting, Photography

Introduction: My name is Jeffrey Stephens, I am a vibrant, Open, expert, venturesome, unreserved, unwavering, brilliant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.